Skip to main content

CONTACT

Locatie

Ons stijlvol ingerichte restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan 140 gasten, gevestigd in het centrum van Utrecht aan de gracht, nabij het Neudeplein, het Vredenburgplein, het Domplein en Hoog Catharijne. We hebben een charmante buitenruimte met uitzicht op de grachten van Utrecht, waar u kunt genieten van een heerlijk diner met sushi, Japanse en Aziatische gerechten.

In de buurt van restaurant Ponzu zijn er verschillende parkeergarages, zoals Q-Park La Vie, Paardenveld of bij Hoge Catharijne op loopafstand. Om vanuit verschillende locaties naar Ponzu restaurant te komen op Oudegracht 59 in Utrecht, kunt u de volgende routes nemen:

Vanuit Amersfoort/Hilversum neem de A28 richting Utrecht.

Vanuit Vianen/ Leerdam/Culemborg neem de A2 richting Utrecht.

Vanuit Nieuwegein/ Ijsselstein neem de A12 richting Utrecht.

Vanuit Bunnik/ Ede neem de A12 richting Utrecht.

Vanuit Houten neem de A27 richting Utrecht. Neem afslag 30 (Rijnsweerd) richting Utrecht.

Vanuit Zeist/ De Bilt neem de A28 richting Utrecht.

Vanuit Leidsche Rijn/ Woerden/ Maarssen neem de A2 richting Utrecht.

Contact

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in het centrum van Utrecht zoals bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, kerst- en paasdiners?
We hebben verschillende ruimtes die je kunt huren om te vergaderen, borrelen en van sushi en sashimi tot dim sum, van de grill tot de wok onbeperkt dineren. Bij Restaurant Ponzu ontvangen we je graag en bieden we diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken : info@ponzurestaurant.nl Wij verzorgen je (of jullie) een onbezorgde avond, zakelijk en particulier.

Oudegracht 59, 3511AD Utrecht

030 320 36 30

info@ponzurestaurant.nl

In het hartje van Utrecht

Verhuur van ruimte