Skip to main content

Een Uitdagend Begin: Een Overname met Potentie

In mei 2023 stond Ponzu Restaurant voor ons als een uitdagend, maar verleidelijk voorstel: de kans om deze bekende locatie over te nemen. Ondanks de verouderde uitstraling met zijn groene en blauwe muren, nep kunstplanten en een eclectische mix van meubels, wisten we dat dit de perfecte plek was om onze visie tot leven te brengen. Na een reeks intense onderhandelingen hebben we de deal gesloten en zijn we begonnen aan een avontuur van renovatie en vernieuwing.

In het begin leek de lijst van taken eindeloos, maar met elke stap die we zetten, voelden we ons dichter bij ons doel komen. Na drie maanden van hard werken, kunnen we met trots zeggen dat we bijna alles hebben afgevinkt. Deze ervaring zal altijd een waardevol hoofdstuk blijven, gevuld met uitdagingen en voldoening.

Slopen en Herbouwen: Een Frisse Start

Onze eerste taak was het slopen van het oude interieur, om ruimte te maken voor onze frisse visie. Van boven naar beneden, van links naar rechts, verdwenen de groene en blauwe muren, de nep kunstplanten en verouderde elementen als sneeuw voor de zon.

Met ons team van experts begonnen we aan het ontwerpen van het nieuwe Ponzu, waarbij we Aziatische invloeden wilden integreren. Handgemaakte muurschilderingen van traditionele scènes en landschappen, nieuwe toiletten, trappen, wanden, vloeren en een eigentijdse bar stonden hoog op onze agenda.

Na een maand van voorbereiding begonnen de contouren van ons nieuwe Ponzu zich af te tekenen. De nieuwe wanden kregen vorm, en met het behangen en schilderen van de ruimte begon de transformatie echt vorm te krijgen. Elk detail, van het zorgvuldig uitgedachte lichtplan tot de keuze van de meubels, werd met de grootste zorg overwogen.

De onthuilling: Een Nieuw Leven

De onthulling van de handgemaakte muurschilderingen was een hoogtepunt, waarbij de ruimte tot leven kwam met de prachtige Aziatische landschappen. De Chinese apotheekkasten, hoewel niet te openen, voegden een vleugje authenticiteit en sfeer toe aan het interieur.

Het resultaat? Een adembenemende transformatie die niet onopgemerkt bleef. Gasten stroomden binnen en waren overweldigend positief over de vernieuwde uitstraling van Ponzu Restaurant. Van een bescheiden eetgelegenheid tot een culinaire bestemming met een unieke charme en uitstraling, we hebben ons doel bereikt.

Trots op het Traject: Een Erfenis van Succes

De reis van start tot finish was uitdagend, maar elke stap bracht ons dichter bij ons uiteindelijke doel: het creëren van een ruimte waar mensen samenkomen, genieten en onvergetelijke herinneringen maken. Met Ponzu Restaurant hebben we precies dat bereikt.

Leave a Reply